martes, 4 de octubre de 2011

taller de Projectes

Avui a classe de projecte na Xisca ha llegit el resum de la classe, després cadascú ha llegit la seva proposta de projecte. Per donar una idea als altres posarem el resum de na Xisca de exemple
        El passat dia 27 de setembre a classe de projecte varem xerrar sobre les propostes de projecte.
        Primer varem entregar l'esquema de les areas de coneixement, que haviem de fer.
        Desprès varem entregar les nostres propostes per el projecte.
        Començarem per la taula 1, pper en Dani Guillem. Va proposar estudiar l'electicitat. Varem comentar i comparar si contenia tots els criteris. L'electricitat és d'actualitat, perque a la vida diaria s'utilitza constantment, no l'hem estudiat, i ens ajuda a millorar en estalviar.
         A continuació varem seguir amb en David que proposava estudiar els nous descobriments,es clar que és de l'actualitat, ens interessa, si perque els nous descubriments ens afecta en el futur, no l'hem estudiat, i ens ajuda a ser més criteris.
         Seguidament na Livinny va proposar estudiar l'Antic Egipte. És de l'actualitat, perque segons el nostre passat existeix el futur i a més a més encara s'estudia. No l'hem estudiat. Ens interessa i ens ajuda a millorar a aceptar coses d'altres cultures.
         Llavors minerologia o va proposar la Teresa, és d'actualitat, perque es hi ha minerals per molts llocs, ens interessa mai o hem estudiat i ens ajuda a millorar a estalviar.
         El darrer de tot va ser la crisis proposta de n'Ana Rosa es de l'actualitat, no  ho hem estudiat, ens interessa i ens ajuda a millorar a estalviar.
         Aixì va acabar la classe.          

No hay comentarios:

Publicar un comentario