martes, 14 de febrero de 2012

Classe de projecte

Avui dia 14/02/2012 a classe de projecte hem repàs del que hem vist sobre la crisi, sempre pensant quin és l'objectiu de la nostra ninvestigació: com se pot solucionar la crisi?.
Primer hem parlat de les notícies mes important de la setmana relacionades amb la crisi.Un company ha parlat del segon rescat a Grécia i de les mesures que ha aprovat el seu govern,altre que avui rebaixaven la nota a España una agencia de qualificació altre ha comentat que aquest cap de setmana el govern espanyol havia aprovat la Reforma Laboral .
També hem parlat de les agències de qualificació i quines estàn darrera aquestes agencies,les persones més riques del món.Haviem de fer un gràfic relacionant les agencies de qualificació amb aquestes persones.
Vàrem reflexionar per què se lis dona tanta importància a la qualificació que aquestes agencies fan de les economies i és perquè volen influir sobre aquestes economies per treure mes benefici els que mes dobles tenen perque si les qualifiquen mal els interesos que han de pagar aquest paisos pugen i per tant guanyen el que s'els hi donen que són les grands fortunes i perquè baixin el preu dels dobles han de fer el que ells volem com la REFORMA LABORAL , per llevar normes al mercat del treball (desregular-ho) , baixat els sous i aixi possibilitar que els que volen guanyar mes dobles formin empreses que puguin treure beneficis pagant mens al treballadors i poder competir així amb altres paisos .
També vàrem parlar de l`' opinió del premi nobel d'economia de 2001 que deia que per reduir el dèficit la millor alternativa era crear empleo .......


DEURES: Llegir i fer un esquema de la reforma laboral
.ENLLAÇ al RESUM DE LA REFORMA LABORAL
 Fer un esquema-itinerari de tot el que hem fet fins ara al taller de projecte. Pel dia 21/02/2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario