viernes, 28 de noviembre de 2014

català

Avui a la classe de català hem corretgit la fitxa dels apòstrofs i després hem agafat els portàtils i hem passat la recepta de les hamburgueses vegetals aquestes hamburgueses varen ser les que nosaltres varem fer el dia de la fireta de sant Martí.

Taller d'alimentació saludable


jueves, 27 de noviembre de 2014

26-11-14

Avui a la classe de religió hem estat fent una fitxa per la preparació de nadal amb  els portàtils entraven a una pagina i cercàvem les respostes de la fitxa

catala:sentiments

Avui ha classe de català mos han repartit las cares que havíem fet la setmana passada. Les hem acabades i posares en comú.

matemàtiques

Avui a la classe de matemàtiques hem corregit tot l'examen que varem fer fa 1 setmana i na Jua ens ha canviat el dia d'entrega dels deures de matemàtiques els dies canviats són:    ·quadernet fins la pàgina 5 per dia 1-12-14

DEURES:    ·fitxa de problemes hem de fer els
                 exercicis 18-19-20-21 per dia 1-12-14
                  ·fitxa de problemes hem de fer els
                exercicis 26-28-29 per dia 13-12-14
                  ·quadernet de matemàtiques hem de
               fer fins la pagina 13 per dia  13-12-14
               

miércoles, 26 de noviembre de 2014

26-11-14 castellano

 Hoy en la  classe de castellano hemos entregado el libro y  ficha que teníamos de deberes y los que habian cojido poesias  tenian que decir los quatro versos que se havian inventadoy nos han dado el examen.

DEBERES:leer el diario y los verbos hacer 10 frases con los verbos para dia 3-12-14

martes, 25 de noviembre de 2014

24-11-14 projecte

Avui a  classe de projecte  nos hem seperat en grups de treball i el porta veu feilla una graella per lo de las drogas.


Deures:cerca  punt 4 del guio i cerca resposta a la pregunta clau per 2-12-14

castellano:trabajo en equipo

Hoy en clase de catellano nos hemos puesto en grupos de trabajo y hemos trabajado la fireta de sant marti.







DEBERES:terminar los trabajos de la fireta.

medi

Avui a la classe de medi hem fet un examen sobre el tema que nosaltres hem treballat que es la nutrició.Després hem estat treballant un tema nou que es diu El relleu de la terra

DEURES:Estudiar la fulla del relleu de la terra perquè tenim exàmen per Dimarts 2 de Desembre de 2014

lunes, 24 de noviembre de 2014

matemàtiques

Avui a la classe de matemàtiques hem corregit la primera pagina de l'examen  que varem fer la setmana passada.Després ens han donat un quadernet de matemàtiques nou.

DEURES:fer el quadernet nou fins la pàgina 7 per dia  10-12-14  i despré s fer fins la pàgina 10 per dia 15-12-14 

jueves, 20 de noviembre de 2014

català 20-11-14

Avui a classe de català  hem estat corregint el discurs de na Blanca per el consell escolar.També hem  estat corregint la fitxa 
i hem  xerrant de com podem fer per protegir la escola.

Deures:no hi haaaa!!!!!!

matemàtiques

Avui a la classe de matemàtiques hem fet l'examen que tractava sobre les divisions amb decimals,les multiplicacions,sumes,restes...(es a dir que una part de l'examen tractava sobre les operacions bàsiques)i l'altra part era de problemes havíem de fer diferents operacions (les bàsiques) i molta variació d'exercicis.

miércoles, 19 de noviembre de 2014

anglés

Avui a la classe de anglés ens hem repartit la meitat una meitat ens anàvem a una classe i l'altre meitat es quedava.
Hem fet els dos grups una fitxa ens hem juntat amb parelles de dos. 

catalá

Avui a la classe de català qualcuns nins han fet la valoració del seu llibre i els que han triat poesia també l'han recitada i després hem completat un apartat de l'agenda que es diu la planificació de l'agenda i l'hem completat li hem de mostrar als nostres pares i m'hos ho han de firmar


DEURES:Fer 4 pàgines de lector per el dia 26-11-14

matemàtiques

Avui a classe de matemàtiques hem corregit els problemes 6 i 7 de la fitxa que teníem de deures per avui.També hem aprofitat la fitxa que ens han donat per estudiar per l'eximent de demà

castellano 19-11-14

Hoy en clase de castellano hemos comoentado las noticias y  entregado  el "Diario de Mallorca".
Hemos  entregado el castigo,tambien  cojimos libro y ficha.

De las fichas coregidas hemos pasado las faltas a el quaderno de ortografia.Mientras que los que cojian  libro  y ficha.

DEBERES:libro y ficha para el 26-11-14

martes, 18 de noviembre de 2014

CASTELLANO.La Noticia

Avui a la classe de medi hem parlat de la sonda Rosetta  i hem treballat una noticia i la hem feta entre tota la classe. n'Andrés nos ha xerrat de la nota de cada  un i tambe nos ha repartit els quadernets de castellà que son per passar les faltes de ortografia .Després n'Andres nos ha repartit el la fitxa del llibre passat corregida.

Han vengut uns nins de segon a donar les invitacions i n'Andrés nos donara un cartell a gent per el que el posin per els  (bar,cafeterias,jugeteries .....) i que venguin a la fireta i els grups de treball nos han repertit per fer una entrevistas han grups de treball lo que tenim que fer es:

  • La noticia grup 3
  • Organitzacio i preparacio grup 2
  • historia de la fireta grup 4
  • opinions i entrevistas adults grup 7
  • opinion i   entrevistes als companys grup 6
  •  paradas contenidos pares grup 5
  • paradas contenidos alumnes grup 1                                 


     Despres n'Andres se ha enfedat i tenim un castig per demá


DEBERES:10 FRASES Y 10 PALABRAS DE CADA CASTIGO
1.-POR QUÉ (INTERROGACIÓN O ADMIRACIÓN) 10 FRASES
 PORQUÉ (ES NOMBRE,EQUIVALE A "MOTIVO, CUANDO,COMO,QUE,CUANTO,QUIEN,DONDE LLEVAN TILDE CUANDO FORMAN PARTE DE UNA INTERROGACIÓN Y EXCLAMACION YA SEA DIRECTA INDIRECTA DIRECTAS SON POR EJEMPLO:QUÉ TE HAN DICHO?,DONDÉ ESTA ESE LIBRO?,QUIEN VIENE A LA EXCURSION? y LA INDIRECTA SON:,NO SE QUE TE HA DICHO,QUIEN VIENE A LA EXCURSION Y NO SE QUE VENDRA A LA EXCURSION.

 2.-LAS PALABRAS QUE  COMIENZAN POR BU-BUR-BUS COMO (BUFET,BUZO,BURLON,BURRO ) 

3.-LAS PALABRAS QUE ACABEN  EN -BILIDAD se escriben con B (excepte :MOVILIDAD, CIVILIDAD) 

LOS QUE ANDRES LE HA DADO TARGETA VERDE TE PUEDES QUITAR UN CASTIGO PARA  DIA 19/11/14 10 FRASES AMB CADA CASTIG0.

ELS GRUPS DE TREBALL HAN DE FER EL SEU TREBALL PER DIA 25/11/14

PASAR LES FALTES DE ORTOGRAFIA AL QUADERNET DE FALTES

castellano:la noticia

 Hoy en clase de castellano hemos entregado la noticia de la  sonda rosetta y hemos creado una entre nosotros.


EL MÒDULO PHILAE SE POSA SOBRE EL COMETA.
El módulo estará temporalmente inactivo.

Norai.6º curs.El miércoles 12 de noviembre el módulo Philae de la sonda Rosetta, logró posarse sobre la superficie del cometa 67P/Churyumov-Gerasimenko,tras un viaje de 10 años abordo de la nave Rosetta.La finalidad de esta misión es descubrir el origen del sistema solar y de la vida.
Rosetta es una sonda espacial de la ESA que fue lanzada el 2 de marzo de 2004,desde la Guayana francesa.La misión de la sonda es orbitar alrededor del cometa durante los meses que quedan de 2014 y durante todo el 2015. En este tiempo la sonda Rosetta recogerá datos del cometa y de los que reciba del módulo Philae para enviarlos al centro de la ESA en Alemania.
El ahorro de combustible obligó a planificar una compleja trayectoria de vuelo que incluyó tres sobre vuelos a la Tierra y uno a Marte para obtener una asistencia gravitatoria.Tras 10 años , por fin la sonda logró alcanzar la órbita del cometa y poder acercarse paulatinamente para recoger datos sobre la superficie y elegir el lugar adecuado donde posarse el módulo Philae. Después de 7h de descenso, el módulo logró posarse sobre la superficie con éxito , pero no en el lugar adecuado y tras algunos fallos en los dispositivos de anclaje y sujección del módulo. El lugar donde se encuentra posee poca luz solar y las baterias solo tenían energía para 60 horas. A pesar del poco tiempo que permaneció con energía, logró enviar a la tierra las primeras fotos de la superficie del cometa , datos sobre su composición gracias a los taladros realizados por las patas que lo soportan y también dio tiempo a los técnicos de la ESA para reorientar las placas solares a la espera de tener una posición más favorable a medida que se acerque al sol.
Esta misión ha sido un éxito para la ciencia comparable a la subida del hombre a la luna y se espera de ella tener más datos para conocer el origen del sistema solar y de la vida.


Deberes:

Realizar un reportaje sobre la fireta de San Martí.
Será un trabajo en grupo y servirá para evaluar nuestras competencias de trabajo en equipo.
Redacción de la Noticia .G3
Organización y preparación de la fireta.G2.
Historia de la fireta.G4
Opiniones y entrevistas a adultos.G7
Opiniones y entrevistas a compañeros.G6
Paradas de padres.G5
Paradas de alumnos. G1

MEDI: La alimentació

Avui a la classe de medi hem entregat una fitxa que tractava sobre la nutrició i hem fet una altra fitxa que habiem de completar una piràmide amb lo que nosaltres menjàvem entre la setmana(de Dilluns a Divendres).

DEURES:Contrastar la nostra pirámide alimentaria(amb la informació de la fitxa de com m'aliment) i hem de posar les porcions que menjam.També hem de comparar la nostra piràmide amb la pirámide normal i lo que haurem de fer será escribirlo a una fulla i després elaborar un  menú (que sigui equilibrat)i fer una valoració de la nostra piràmide de cada dia i també hem de fer la activitat nuḿero 5 .Aixó será per dia 25-11-14


lunes, 17 de noviembre de 2014

16/11/14

Avui a la classe d'anglès hem fet escoltat un conte per segona vegada i na Juana ens deia el nom de les persones que habíen d'interpretar cada personatge de cada parraf lo i ho habiem de dir frases i després ens ha donat una fitxa  per fer


Deures:acabar tota la fitxa qui no la hagi acabada per dia 19/11/14

17-11-14

Avui a classe de matemàtiques hem corregit el quadernet de mates nou i mig.
També els problemes de números decimals.





DEURES:acabar la fulla  de problemes per dia 19-11-14 i estudiar per dia 20-11-14.






17-11-14

Avui a E.D (Educació física) hem fet l'examen de mini handball i després quan hem acabat l'hem corregit.

viernes, 14 de noviembre de 2014

14/11/14

Avui a la classe de musica hem estat tocant les flautes.
Hem tocat i cantat la nostra cançó de nadal.


DEURES:Practicar la cançó de nadal amb la flauta i cantant 21-11-14

14-11-14

Avui a classe de angles hem fet un dictat que haviem de escriure la roba fer un dibuix i una frase. Després hem dit unas frases de deures.




NO HI HA DEURES!!!!!



14/11/14

Avui a classe de català hem estat fent els torns de sant martí i  lo que ha de dur cadascú.  Un pare de primer cicle a proposat fer un espai per la gent vegetariana que es diu espai verd.
N' Andrés mos  ha donat un llistat de els 4 menjars que férem a l'espai verd i cadascú ho hem llegit en veu alta.

Els menjàs que farem son:Hamburgueses de llenties,Salsa de tomàtiga especial,Suc de pastanaga,poma,api i gingebre i també una infusió de té chai.
 Hem relacionat aquesta fitxa amb el treball de medi la NUTRICIÓ.

DEURES:Estudiar la fulla de l'espai verd de sant Martí


jueves, 13 de noviembre de 2014

13-11-14

Avui a la classe de matemàtiques hem corretgit els problemes que teníem de deures i després ens han repartit un altre full de problemes i el primer l' hem fet tots junts.

DEURES:Fer els l'exercicis 1,2,3,4 i 5 de la fitxa de problemes per dia 17-11-14

miércoles, 12 de noviembre de 2014

Castellà

Hoy en la clase de castellano hemos entregado el libro y la ficha que teníamos de deberes la semana pasada.Los compañeros que han cogido libro de poesía la han recitado.


DEBERES:Hacer el diario para dia 18-11-14

anglés

Avui a classe de anglés na Joana  m'hos ha donat les fitxes corregides i ha vengut una professora nova de anglés que es diu Cristina.
Després hem escoltat una cançó i nosaltres mentre l'escoltàvem habíem de completar uns exercicis.


DEURES:dia 13/11/14 hi ha excursió al auditori d'Alcúdia.
 Hem de dur carpeta ferem classe fins las deu i mitja i després ens anirém.Hem d'acabar el exercisi "followers of fashion" per dia 14/11/14

catalá

Avui a  la classe de catalá hem coregit el lector i hem agafat llibre i fitxa i na Jua nos ha donat una fitxa de els apostrofs mentres que na Jua anva cridant per sa fitxa i llibre i en ivan i na blanca anavam cridant per agaafar llibre i fitfar llibre i la fitxa



Deures:llibre i fitxa 19/11/14

12-11-14

  1. Avui a classe de matemàtiques em entregat 3 fitxes i les hem corregides a la pizara




DEURES:examen de mates 1.numeració2.4 operacions,definició,termes, propietats.3.llei de prioritats de les operacions.Escriure be la propietat comparativa i associativa.

12-11-14

Hoy en la clase de castellano hemos entregado el libro y la ficha.Luego Andrés nos ha corregido la ficha de la semana pasada corregida.También hemos entregado  la noticia de la NASA.


DEBERES:hacer el  diario para el día 19-11-14

martes, 11 de noviembre de 2014

11-11-14

Avui a classe de projecte hem estat xerrant sobre el nostre projecte les drogues i hem fet una una graella de tots els tipus de drogues 



DEURES:fer les consequencies, personals,familiars,socials (al entorn) i comercilització. Per dia 18/11/14

11-11-14

Avui a la classe de medi hem fet un exámen sobre la llum.Després hem començat un nou tema que es diu la nutrició i n'Andrés ens a posat un video sobre aixó i hem agafat apunts i quan hem acabat hem fet un altre prova

DEURES:Fer el quadernet de com m'aliment(l'hem de fer amb els nostres pares)
per dia 18-11-14.Estodiar la nutricio per si n' Andres nos posa un altre examen .

La nutrición VIDEO
Viaje virtual por el aparato digestivo

lunes, 10 de noviembre de 2014

10-11-14

Avui a classe d' anglés hem entregat la fitxa que teniem de deures sobre el bonfire i les paraules.Després hem fet un nou tema sobre la roba.


DEURES:ESTUDIAR PER L'EXÁMEN DE VOCABULARI DIA 12-11-14 

10/11/14

Avui a la classe de matematiqués hem corregit el quadernet de mates  i la fitxa de problemes que teníem de deures


DEURES:acabar el quadernet de mates amb la valoració que tenim aferrada en el  quadernet compta els errors i els acerts de el quadernet i posarlo en la fulla per dia 17/11/14.Els que no han acabta les divisions tenen que fer la prova de la divisió i els arrodoniments

10/11/14

Avui a classe de plastica en Andres nos ha donat un troç de fang i li teniam que dona form al fang i al grup de Jua hem vuere imatges que havia fet els companys.


Deures: no  hi haaaa¡¡¡¡¡¡¡¡¡

viernes, 7 de noviembre de 2014

Projecte: les drogues


7-11-14

Avui ha classe de musica hem entragat el treball de fer una estrofa de nadal despres   hem inventat tots llunts 7 estrofes i les hem copiades mentres les copiaven en Martí nos posava musica i noltros començavem a canta.




NO HI HA DEURES!!!!!!

7/11/14

Avui a la classe de angles nos han donat els examens  i despres hem estat corregint la fulla de BOFIRE NIGHT


DEURES:ELS QUE NO HAN FET LA FULLA DE BOFIRE NIGHT LA TENEN QUE FER PER DILLUNS 10/11/14 I TAMBE MAKE  A LIST OF 20 TIME OF CLOTING PER 10/11/14

07-11-14

Hoy en clase de castellano hemos entregado el esquema pasado ha texto y  despues hemos leido la pagina 32 de aprender a aprender y hemos echo un esquema de barras.


DEBERES:terminar el esquema de barras de España para dia 14-11-14.

7-11-14

Avui a la classe de català na Jua m'hos ha entregat les descripcions que varem fer nosaltres i m'hos ho ha corregit i nosaltres l'habiem de passar a net.Després ens a donat un parell de fitxes perquè estudiem i de les paraules que no enteníem de la fitxa les hem de subratllar

DEURES: El que no hagi acabat de passar la descripció ho hem de fer per dia 12-11-14

jueves, 6 de noviembre de 2014

6-11-14

 Avui a la classe de religió  hem fet 2 fitxes sobre les 5 religions del mon.La primera fitxa que hem fet ha estat d'encerclar les preguntes si era vertader o fals i l'altre era sobre un encreuat



DEURES:Estudiar per l'examen sobre les religions del mon per dia 
12-11-14.

6/11/14

Avui a classe de religió hem fet un tipo test i la hem corregit la fulla de les Avui a classe de religio hem fet un tipo test i la hem corregit la fulla de les religions del test.Despres nos ha donat una altre fulla que era un  religions del test.Despres nos ha donat una altre fulla que era un mots encreuats i la hem corregit i despres pintat las lletres amb rotins.


DEURES:estudiar  les religions del mon per dia 12/11/14

6/11/14

Avui a classe de catalá ens hem reunit amb grups de treball de la fireta de sant marti: hamburgueses,creps,cristpetes,begudas i menjars i hem fet es torns.Després na Jua m'hos a repartit uns emoticons que estavem:  enfadats confosos i estas d' anims i teniam que fer per parelles de 3 persones i dibuixar l'emoticon en un full apart i cada una escruire una situacion on estavam de aquell estat de anim.

6/11/14

Avui a classe de matemàtiques hem corregit les divisions i ens han donat una fulla i na Jua nos ha  estat diguent las ativitats i el que ens donava.Ens ha donat una fulla amb divisions amb parèntesis,resta,suma i multiplicacio.


DEURES:fer la fitxa de 4 números del dia i acabar la fitxa de propietats de les operacions per dia 12/11/14.


5-11-14

Avui ha anglés hem tornat la fitxa de halloween de deures i hem fet una fitxa de BONFIRE.    








DEURES: acabar la fitcha de BONFIRE per dia 7-11-14.

 

5-11-14

Hoy en la clase de castellano hemos entregado el diario y luego Andrés nos ha repartido una ficha que trataba sobre el diario del apartado de sucesos y también otra notícia   .También hemos escogido libro de lectura

DEBERES:Poner título a la notícia y hacer libro y ficha para el día:12-11-14

4-11-14

Avui a la classe de projecte hem fet bastants experiments amb la llum que eren molt interesants

DEURES:Estodiar per l'examen.Será dia 11-11-14

31-11-14

Avui a la classe de música cantat la cançó de nadal.Ens hem inventat variés estrofes de la cançó.
 

DEURES:Inventar una estrofa de 4 versos per dia 14-11-14

miércoles, 5 de noviembre de 2014

Castellano:La Noticia

Hoy, después de haber ojeado durante estas últimas semana el diario y las secciones del diario , hemos pasado a estudiar la NOTICIA.
Hemos visto las partes de la noticia:
El Titular
El Subtítulo o volanta.
La entradilla , el resumen de la noticia , y  en donde  puedemos encontrar la respuesta a  las preguntas a las que debe responder toda noticia: QUÉ ha pasado , DÓNDE ha pasado , CUÁNDO ha pasado , CÓMO ha pasado y POR QUÉ ha pasado.
La foto , el pie de foto y el autor

El lugar donde se ha redactado la noticia y el autor de la redacción.

Nos ha faltado de estudiar el cuerpo de la noticia , pero lo haremos más adelante.

Al estudiar el titular de la noticia hemos aprendido el significado del prefijo DES

        " DESARTICULADA UNA BANDA DE TRAFICANTES .... "

DEBERES:
Leer la noticia entregada , ponerle un titular y averiguar la respuesta a las preguntas QUÉ , DÓNDE , CUÁNDO , CÓMO  y  POR QUÉ .

Hoy también hemos cogido libro para leer durante la semana.

martes, 4 de noviembre de 2014

MEDI:Propietats de la Llum

LENTES

Las lentes son cuerpos transparentes que pueden formar imágenes refractando la luz. Son ejemplos de lentes  la lupa o las lentes de las gafas.

Existen dos tipos de lentes: lentes convergentes y lentes divergentes.

Las lentes convergentes concentran la luz. Las lentes divergentes dispersan la luz.

Deberes: Próximo martes CONTROL sobre el tema de la luz.