lunes, 4 de abril de 2016

Projecto

Hacer plan de mejora sobre nuestra alimentacion 11-4-16

CRITERIS PER ELABORAR UNA DIETA SANA


1.- Ha de ser variada i equilibrada (piràmide alimentària)

2.-Evitar aliments amb conservants i aditius

3.-Menjars aliments rics en calci i ferro

4.-Fixar el menjar del dematí com el mes important.

5.-Distribuir el menjar en cinc vegades al dia.

6.-Realitzar activitats físiques diariament.

7.-Evitar aliments amb sucres refinats i amb greixos saturats

8.-El menjar mes lleuger ha de ser el de la nit.Evitar els greixos per la nit.

9.-Beure de 1,5 a 2 l. diaris d'aigua.

10.-Evitar aliments precuinats.

11.-Menjar al manco 5 fruites diaries.

12.-Que siguin aliments sostenibles,propers a nosaltres i de temporada


Pla d'acció
1.- Realitza un Pla d'Acció per millorar la teva dieta alimentària tenint en compte les piràmides alimentàries diàries de la teva dieta i de la valoració que vares fer al començament del projecte.
2.-Pensa en els criteris que hem elaborat entre tots per mantenir una alimentació sana.



3.-El Pla ha d'estar signat pels teus pares i ho has de complir



4.-Encercla amb pintura groga els productes elaborats , en verd els casolans i amb punts vermells
els aditius i conservants (tant de punts com productes químics tenguin.





Dilluns
Dimars
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Esmorzar
1tassò de cafè amb llet.
1 tostada
1 suc de taronja














Berenar


















Dinar


















Berenar


















Sopar


















Activitat
física

















Signats pare o mare



Data  

No hay comentarios:

Publicar un comentario